Ana içeriğe atla

British Shorthair

British Shorthair'e bir kez bakın ve onun hoş ifadesi ve yuvarlak hatlarıyla hemen dikkatinizi çekeceksiniz. Bu, en eski İngiliz kedi ırklarından biridir ve bu sakin, sessiz kedi, rahat tavrıyla Britanya'da ve ötesinde evlerde ve kalplerde bir yer edinmiştir.

British Shorthair'deki neredeyse her şey yuvarlaktır - bu kedilerin yuvarlak başlı, parlak yuvarlak gözleri, tombul yanakları, yuvarlak pençeleri ve yuvarlak uçlu bir kuyruğu vardır. Bu kediler birçok farklı kürk rengiyle gelir, ancak çarpıcı bir mavi renk en popüler olanlardan biridir. Aslında bu cins bazen İngiliz Mavisi olarak anılır. İngiliz Longhair, aynı özellikleri koruyor ancak daha uzun bir paltoyla spor yapıyor. Çok az sayıda kedi sicil memuru İngiliz Longhair'i ayrı bir cins olarak kabul eder.


British Shorthair Bakımı

Sosyal ve hoş olmakla birlikte, bu kediler kolay bakıcılardır. British Shorthair, tımar veya ilgi söz konusu olduğunda aşırı derecede talepkar değildir ve çok sesli bir cins değildirler.

Cins, yoğun, pelüş kısa tüylere sahiptir - inç kare başına diğer kedi türlerinden daha fazla tüy içerir. Kediniz tüy yumaklarını önlerken gevşek tüyleri ve tüyleri almak için haftada birkaç kez fırçalamaktan fayda sağlayacaktır . İlkbaharda, bu kediler kışlık paltolarını döktükçe daha fazla kürk kaybedecekler, bu nedenle bu süre zarfında onları daha sık fırçalamanız gerekebilir.

Çoğu insan, Britanya ile ilgili stenografi'nin oyuncu bir yavru kediden ağırbaşlı ancak sosyal bir yetişkin kediye dönüştüğünü fark eder. Yine de, bir gecede tam boy büyümelerini beklemeyin. Britanya ile ilgili stenografi yavaş olgunlaşır; ortalama olarak, bu kediler yaklaşık üç yaşına kadar tam boyuta ulaşır, ancak bazıları beş yaşına kadar tam olarak olgunlaşmaz. Bu kedilerin kucağınıza düşmesi pek olası değildir ve özellikle kucağınıza alınmaktan veya taşınmaktan hoşlanmazlar, ancak genellikle insan aile üyeleriyle birlikte olmaktan zevk alırlar ve genellikle aynı odada oynamaya veya kestirmeye zaman harcarlar.

British Shorthairlerin nispeten düşük enerji ihtiyaçları vardır ve dikey olarak zorlandıkları bilinmektedir - tezgahlara veya diğer yüksek tünellere atlamakla ilgili bir üne sahip değillerdir. Aslında, hareketsizliğe yönelik bu eğilim, kedinizi kendi sağlığı ve zihinsel uyarımı için düzenli olarak oyuna dahil etmenin iyi bir fikir olduğu anlamına gelir . Bununla birlikte, kendi başlarına hoşnut olma yetenekleri, ayrılık kaygısından muzdarip olmadan uzun bir süre evde yalnız bırakılmaya tahammül edebilecekleri anlamına da gelir.

Evde çocuklarınız veya başka evcil hayvanlarınız varsa, bu kediler kişisel alanlarına sahip oldukları sürece muhtemelen hoşgörülü ve kabul edicidir. Çocuklara kedinizi zorla tutmamalarını veya taşımamalarını öğretin ve haysiyetini seven bu kediyi diğer evcil hayvanların taciz etmesine izin vermeyin.

İlginçtir ki, Alice Harikalar Diyarında'nın Cheshire Kedisi, Britanya ile ilgili stenografi temeline dayanıyordu. Karakterin karakteristik sırıtışı ve bilge yolu bu türün alametifarikasıdır.


Yaygın Sağlık Sorunları

Sağlam bir genetik havuz sayesinde, British Shorthair birçok genetik problemle boğuştuğu bilinmeyen sağlıklı bir cinstir. Bununla birlikte, kalıtsal bir kanama bozukluğu olan Hemofili B için risk altında olabilirler. Basit bir DNA testi, yetiştiricilerin kedilerini taramalarına ve hastalığın taşıyıcı olup olmadıklarını görmelerine olanak tanır.

British Shorthair'in obez olmasına karşı dikkatli olun. Bu kediler sağlam ve sağlam olsalar da, tıknaz olmamaları gerekir. Onları etkileşimli oyuncaklarla ve uygulamalı oyun süresiyle egzersiz yapmaya teşvik etmek gerekebilir.

British Shorthair ilanı

1kedi1kopek.com internet sitesinde British Shorthair ilanlarını aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

British Shorthair

British Shorthair Satılık

Sitemiz üzerinden bir çok ilana ulaşabilir ilan sahipleri ile British Shorthair kedi ilanları için görüşebilirsiniz sitemiz ücretsiz hayvan sahiplendirme ve ilan sitesi olmasına rağmen bazı hayvan sahipleri British Shorthair hayvanları için satılık ilanı vermektedir.

British Shorthair Satılık

 

British Shorthair Fiyatı

British Shorthair Fiyatları, sınıflarına göre değişiklik göstermekle birlikte, British Shorthair skalası.
British Shorthair İstanbul ilinde aşağıdaki fiyat aralığında piyasada satılmaktadır.

  

British Shorthair fiyatlarıGri British ShorthairBlue Point Shorthair ve renk sınıflarına göre değişiklik göstermekle birlikte, British Shorthair fiyat skalası.

British Shorthair istanbul ilinde aşağıdaki fiyat aralığında piyasada satılmaktadır.


Endüşük Fiyat

1.500 TL

Ortalama Fiyat

2.500 TL

Enyüksek Fiyat

3.000 TL

 

British Shorthair Fiyatı

https://1kedi1kopek.com/

https://www.1kedi1kopek.com/kedi-ilanlari/british-shorthair



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

instagram video indir

instagram video indir Sen de instagram video indir sayfamızdan hemen instagram video indir. Tıkla ve instagram video indir. Tıkla: https://www.videoindiryukle.com Alternatif: instagram video indir : https://bit.ly/instagram-video-indir

Beylikdüzü Evden Eve Nakliyat

Beylikdüzü relokasyon hizmetleri için tercih edebileceğiniz nakliye firması, insan ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile faaliyet gösteren ender firmalardan biridir.  Beylikdüzü Evden Eve Nakliyat Önceliği müşteri memnuniyeti olan firmamız uzun yıllardır Beylikdüzü yurtiçi taşımacılık sektöründeki firmalar arasında yer almaktadır. Yılların verdiği tecrübe ile her zaman daha yenilikçi ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaya devam ediyoruz. Nakliyat, kurulduğu ilk günden itibaren müşteri ve memnuniyet konusundaki kararlılığını, kararlılığını ve kararlılığını İstanbul başta olmak üzere Beylikdüzü ve çevresinde en iyi kapıdan kapıya taşıma hizmetini vermektedir. Müşterilerimize karşı sorumluluklarının her zaman bilincinde olan firmamızın yönetici ve çalışanları, her zaman yeniliğe ve gelişime açık bir birey ve iş anlayışıyla sektördeki varlıklarını sürdürmektedir. Ekolojik açıdan doğru taşımacılık hizmetlerinin yanı sıra topluma ve iş etiğine duyarlı yönetim ve çalışanları il
Instagram, yediden yetmişe kuruldu ve hemen hemen her android ve IOS cihazında bulunuyor, neden takipçi sayımızı binlere çıkarmayalım? Ayrıca sosyal medya uygulaması Instagram'a özel birçok araç ve şifresiz hizmete sahiptir.  instagram türk beğeni satın al Gerçek Türkçe hesaplara erişmek için üyelik oluşturmak zorunlu değildir. Üyelik olmadan doğrudan paneldeki ürünleri satın alabilmeniz ve güvenli bir şifresiz hizmet görebilmeniz aracı için çok önemlidir. Satışa sunduğumuz Türkçe Takipçi paketlerinde tamamen gerçek ve aktif hesapları özenle seçiyor, sektörünüze özel takipçiler kazanıyoruz. Instagram Türk takipçileri satın alma hizmeti ile 2.500'den fazla başarılı sipariş geçmişine sahibiz.  takipçi satın al Sizi popüler kılacak faktörleri içeren sosyal bayilik panelinden kaliteli ve uygun fiyatlı takipçiler edinebilir, güvenilir bir kullanıcıyı sorunsuz bir şekilde hesabınıza dahil edebilirsiniz. Şifreler yerine kullanıcı adlarının ön plana çıktığı web takipçisi artırma site